WERKEN BIJ

Allround mediastagiairs (3x) gezocht!
Vind jij het leuk om producties van begin tot eind te produceren binnen een klein informeel team en word je liever niet in een hokje geduwd? Dan zit je bij productiehuis Academy Pictures helemaal goed. Ontwikkel je skills onder professionele begeleiding, zodat je een nóg betere mediamaker wordt dan dat je al bent! 


Wat mag je doen?

Vanaf begin september 2024 hebben wij een 3 fulltime stageplekken beschikbaar. Je zal werken voor het online jongerenplatform Club Next of studentenplatform SPOT ON Mondriaan. 

CLUB NEXT
Club Next maakt content over maatschappelijke en culturele thema's die NU onder jongeren spelen, met als doel jongeren te informeren, maar ook aan te zetten tot nadenken. Dit alles voor een betere toekomst! Deze content bestaat voornamelijk uit straatinterviews (Instagram & TikTok: @club.next), dus je zal veel op pad zijn. Draaidagen worden afgewisseld met kantoordagen; je bent dus iedere dag met iets anders bezig. Zie je dit wel zitten? Join the club!

SPOT ON Mondriaan
SPOT ON Mondriaan is hét onafhankelijke platform voor alle studenten van ROC Mondriaan (een mbo-onderwijsinstelling met meer dan 20.000 studenten, gevestigd in Den Haag, Delft, Leiden en Naaldwijk). Wij zijn de spreekbuis tussen school en de student. Ons doel is om mbo-studenten de waardering te geven die zij verdienen, hun stem te laten horen en hiermee verandering teweeg te brengen. Dit doen we door ons te focussen op online videocontent (Instagram & TikTok: @spoton.mondriaan). 

Wil jij je sterk maken voor de stem van de student, houd je van afwisseling en sta je open voor een uitdaging? Dan is SPOT ON Mondriaan dé plek voor jou!


Waar zijn we naar op zoek?

 • Je bent energiek, enthousiast en leergierig 
 • Een echte aanpakker!
 • Je bent meedenkend, stressbestendig en vooral gezellig ;)
 • Een samenwerker, maar ook zelfstandig sterk
 • Goede communicatieve vaardigheden, zowel mondeling als schriftelijk 
 • Instagram en TikTok kennen voor jou geen geheimen 
 • Je bent in het bezit van een OV-kaart en het liefst een rijbewijs B
 • Je hebt minstens een basiskennis in Premiere Pro (verdere kennis van het Adobe pakket is een pré)
 • Zowel vóór als achter de camera sta jij je mannetje


Wat bieden wij?

 • Een stagevergoeding: €500 euro per maand 
 • Alle nodige begeleiding om te groeien als mediamaker
 • Een fantastische werkplek naast het Scheepvaartmuseum in Amsterdam
 • Ook voor lunch wordt gezorgd! 

Solliciteren?
Stuur een e-mail met je CV en motivatie naar;

sollicitatie@academypictures.nl


Voor vragen neem je contact op met Mike Kasbergen via;
020-3033993 (doorkiesnummer 1)


Over Academy Pictures

Academy Pictures is een productiebedrijf dat voor verschillende online platforms produceert en daarnaast externe opdrachten uitvoert. Denk hierbij aan podcasts, aftermovies, promovideo's en nog veel meer!


We zijn altijd op zoek naar jong mediatalent, om samen met professionals uit het werkveld vernieuwende content te produceren. Deze combinatie maakt ons uniek. We bieden jou de kans om ervaring op te doen op alle vlakken van het productieproces: van brainstorm tot montage en van presentatie tot camerawerk.


Open sollicitatie


Academy Pictures is regelmatig op zoek naar talentvolle mediamakers. Nieuwe vacatures verschijnen op deze pagina.


Een open sollicitatie sturen? Mail naar sollicitatie@academypictures.nl t.a.v. Mike Kasbergen.